وبلاگ عسل بالامو

وبلاگی برای بررسی عسل طبیعی و بازار عسل طبیعی در ایران - بالامو

وبلاگ عسل بالامو

وبلاگی برای بررسی عسل طبیعی و بازار عسل طبیعی در ایران - بالامو

چطور گرده گل یا پولن را مصرف کنیم؟

گرده گل یا پولن خواص بسیار زیادی دارد که مصرف آن برای درمان برخی بیماری ها مفید است ، روش های مختلفی برای استفاده از  گرده گل یا پولن وجود دارد که در این مقاله به بررسی تعدادی از این روش ها میپردازیم ، با بالامو همراه باشید :

مصرف گرده گل

۱-جهت آسان تر مصرف کردن گرده می توان آن را داخل کپسول های خوراکی ریخته تناول نمود.

۲-همچنین می توان از آن در تولیدات بهداشتی با مصارف خارجی استفاده کرد.

۳-طعم گرده ی گل به شکل محسوسی بر حسب گل هایی که از آنها گرفته شده تغییر می کند. افرادی که برای اولین بار از آن مصرف می کنند غافلگیر می شوند ولی به سادگی به آن عادت می کنند ، البته به شرط این که پشتکار نشان بدهند.

۴-گرده ی گل باید به دقت جویده شود تا کاملا با بزاق دهان آمیخته شود.

۵-افرادی که از طعم گرده گل خوششان نمی آید، می توانند آن را با عسل با مواد غذایی دیگر (ماست ، پنیر ، مربا و غیره) مخلوط کنند. راه حل دیگر ، خریدن گرده گل به صورت پودر است که برای مصارف آن را با مایعی (ترجیحا یک جوشاننده) مخلوط می کنند.

مصرف گرده گل

۶-بهتر است که گرده ی گل را صبح ها به صورت ناشتا مصرف کنید. ولی اگر آن را به تدریج و در طول روز مصرف کنید نیز اشکالی ندارد و فرق نمی کند که مصرف آن قبل و یا بعد از غذا باشد.

۷-توصیه می کنیم که درمان یک ماهه پس از هر تعویض فصل و یا دوبار در سال ، یکی در اوایل پاییز و دیگری در آخر زمستان با استفاده از گرده ی گل که از آن ها گرفته شده انجام دهید ، اگر قصد دارید تنها یک بار در سال از آن استفاده کنید ، فصل بهار را انتخاب کنید.

۸-در جریان درمان ، بایستی هر روز ۳۰ گرم گرده ی گل و یا به عبارت دیگر دو قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.